ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

greenenergy-introΜε ενδιαφέρον για τις βιώσιμες μεθόδους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η «Α.Γ.Ζ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» έχει σαν κύριο αντικείμενό της την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών panel, inverter, βάσεων κ.λπ. για την δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων ή βιομηχανικών ταρατσών ή οικιακών ταρατσών.

Προσφέρουμε λύσεις πρωτοποριακές και αξιόπιστες που εγγυώνται την υψηλή απόδοση της αρχικής επένδυσης. Η τεκμηριωμένη τεχνική υπεροχή μας στις εγκαταστάσεις φωτοβολταΙκών και συστημάτων γεωθερμίας, μας δίνει σήμερα ένα ισχυρό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

pv-introΤα φωτοβολταϊκά (Φ/Β) συστήματα αποτελούν μια από τις εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, αφού αξιοποιούν την δωρεάν και άφθονη προσφερόμενη ηλιακή ενέργεια.

geothermal-introΛόγω κατάλληλων γεωλογικών συνθηκών, ο Ελλαδικός χώρος διαθέτει σημαντικές γεωθερμικές πηγές σε οικονομικά βάθη (100-1500 μ). Σε μερικές περιπτώσεις τα βάθη των γεωθερμικών ταμιευτήρων είναι πολύ μικρά, κάνοντας ιδιαίτερα ελκυστική, από οικονομική άποψη, τη γεωθερμική εκμετάλλευση.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ